Κανείς δεν είναι απρόσβλητος από τον κορονοϊό και σήμερα το Μέγαρο Μαξίμου «αλώθηκε» από τον ιό καθώς ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος διαγνώστηκε θετικός, αν και με ήπια συμπτώματα.

«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορονοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου τα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια, μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και ένας σποραδικός ξερόβηχας. Προχωρώ άμεσα σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων απομόνωσης του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες. Το εμβόλιο σώζει. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη τους δόση ενώ το δικαιούνται, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό», ήταν η ανάρτηση του κ. Σκέρτσου στο Facebook.

Στο Μέγαρο Μαξίμου σήμανε συναγερμός αν και όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, o κύριος Σκέρτσος δεν ήρθε σήμερα σε επαφή με τον πρωθυπουργό.

2>«Η διασωλήνωση σε γυρίζει πίσω»

ια την πιο δύσκολη μάχη του μίλησε στο MEGA και στο LIVE NEWS ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππος Φόρτωμας.

Οδηγήθηκε στη διασωλήνωση λίγο πριν προλάβει να κάνει την τρίτη δόση. Τα λόγια του καθηλώνουν:

«Η διασωλήνωση με έχει πάει πολύ πίσω οπότε αυτό θέλει σιγά σιγά αποκατάσταση. Είμαι ακόμα με το οξυγόνο, παίρνω ακόμα αντιβίωση και φάρμακα. Οπότε κάνω κάποιες κινήσεις σηκώνομαι σιγά σιγά αλλά δεν έχω πλήρη αποκατάσταση».

Ο ιός χτύπησε και το υπουργείο Δικαιοσύνης. Τόσο ο υπουργός Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Τσιάρας όσο και ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Κώτσηρας διαγνώστηκαν θετικοί μετά από την εξέταση από rapid test.

Θετικός διαγνώστηκε επίσης και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Δημήτρης Σκαλτσούνης.

2>Θεοφάνεια με τα ισχύοντα μέτρα

ε τα ισχύοντα μέτρα για τους πιστούς θα εορταστούν τα Θεοφάνεια ενώ κανονικά θα γίνει η τελετή αγιασμού των υδάτων.

Ο πρωθυπουργός την Πέμπτη θα παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων στον Άγιο Ευστράτιο ενώ θα επισκεφθεί και τη Λήμνο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

l>

  • Πειραιάς: 20χρονη κατήγγειλε την αδερφή της για σεξουαλική επίθεση – Τη θώπευε ενώ κοιμόταν
  • Rapid test: Πώς ένα self test μπορεί να δώσει λύση και να γλιτώσετε την ταλαιπωρία
  • Ετοιμαστείτε για… άλλα κόλπα: Νέα υπηρεσία Tηλεσυμβουλευτικής σε ασθενείς με κορονοιό!
  • Delmicron και Florona: Τι γνωρίζουμε και ποιοι κινδυνεύουν