Σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας εχθές, άγνωστοι επιτέθηκαν σε εθελοντές οι οποίοι βρίσκονταν στο προεκλογικό περίπτερο του κόμματος, τους χτύπησαν και κατέστρεψαν το περίπτερο.  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Άγνωστοι επιτέθηκαν στο περίπτερο της ΝΔ στην Πάτρα καταστρέφοντάς το και φτάνοντας στο σημείο να χτυπήσουν εθελοντές του κόμματος στο πρόσωπο» αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Και επισημαίνεται: «Θεωρούμε αυτονόητη την άμεση καταδίκη των επικίνδυνων τραμπούκων από όλα τα κόμματα. Δεν τους φοβόμαστε. Δεν πτοούμαστε. Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη θα κάνουν τη δουλειά τους. Η Δημοκρατία μας είναι πολύ ισχυρότερη από τους επικίνδυνους φασίστες και οι πολίτες θα δώσουν τη δική τους απάντηση στις 25 Ιουνίου».

Επαναλειτουργεί το περίπτερο σε λίγες μέρες

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: «δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας απαγορεύσει να διακινούμε τις ιδέες μας. Με απόφαση του Προέδρου της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη, κατασκευάζεται νέο περίπτερο, το οποίο θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες.

Σας προσκαλούμε στη συνέντευξη τύπου, που θα παραχωρήσει σήμερα Παρασκευή στις 11.30 το πρωί, μπροστά από το εκλογικό μας κιόσκι στην Πλατεία Γεωργίου, ο Πρόεδρος της οργάνωσης Αντώνης Κουνάβης.

Η Δημοκρατία μας είναι πολύ ισχυρότερη από τους επικίνδυνους φασίστες και οι πολίτες της Αχαΐας, θα δώσουν τη δική τους απάντηση στις 25 Ιουνίου.

Συνεχίζουμε πιο δυνατοί και αποφασισμένοι, για μια Ελλάδα ισχυρή.

Μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές, τα χιλιάδες μέλη της οργάνωσης, τους ενεργούς πολίτες, τα μέλη της ΔΕΕΠ, τους Τομεάρχες και τους εθελοντές μας, προχωράμε σταθερά, τολμηρά και μπροστά.

Οι πράξεις τους δεν μας φοβίζουν και δεν μας τρομοκρατούν».