Φαίνεται πως ορισμένοι βουλευτές δεν γνωρίζουν τα όρια μέσα στα οποία πρέπει να εκφράζονται.

Η βουλευτίνα της ΝΔ στα Τρίκαλα, Κατερίνα Παπακώστα, δήλωσε το πρωί της Τρίτης μιλώντας στο ράδιο Ζυγός των Τρικάλων ότι σήμερα εν μέσω της κακοκαιρίας «Ελπίς» «Το κράτος να αναλάβει τις ευθύνες του, να αποδώσει τις ευθύνες του, αλλά θα πρέπει και στους πολίτες για μένα, έλεγχος σε όλα τα αυτοκίνητα στη σειρά. Ποια μπήκαν στην Αττική Οδό και ήταν χωρίς αλυσίδες; Πρόστιμο. Που πας κύριε μου και κυρία μου χωρίς αλυσίδες όταν βλέπεις ότι υπάρχει χιονόπτωση;»!

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής ανέφερε ότι ο Πρωθυπουργός ζήτησε από την Αττική Οδό να αποζημιώσει με 2000 ευρώ κάθε οδηγό που αποκλείστηκε από το χιόνι, η κα Παπακώστα απάντησε «πάρα πολύ ωραία και πολύ καλά έκανε ο Πρωθυπουργός μας»!

Κάποιος πρέπει να της πει ότι η ατομική ευθύνη είναι και για τους βουλευτές οι οποίοι ξεχνούν τον ήπιο λόγο και διολισθαίνουν στην αμετροέπεια!

Ακούστε τη δήλωση:

https://soundcloud.com/trikala-voice/papakosta-na-moirasoyn?utm_source=clipboard&utm_campaign=wtshare&utm_medium=widget&utm_content=https%253A%252F%252Fsoundcloud.com%252Ftrikala-voice%252Fpapakosta-na-moirasoyn

Ολοκληρη η συνέντευξη:

Τα επίμαχα αποσπάσματα είναι στο 06:34 και στο 11:19:

https://soundcloud.com/user-872129712-148208898/fm100-25012022?utm_source=clipboard&utm_medium=text&utm_campaign=social_sharing

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ