Το εξιτήριο του από το Walter Reed στις 6:30 το απόγευμα (ώρα ΗΠΑ) ανακοίνωσε πανηγυρικά στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ο αμερικανός πρόεδρος, μετά την περιπέτεια της ασθένειάς του και αφού χρειάστηκε να μεταφερθεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο, σε θάλαμο ειδικά διαμορφωμένο για τους προέδρους των ΗΠΑ, ενημέρωσε τον αμερικανικό λαό με ένα μήνυμα που προκαλεί ερωτήματα για την αμφιθυμία και την πνευματική του κατάσταση.

α αντιφατικά μηνύματα του Τραμπ έχουν διχάσει την κοινή γνώμη, αφού άλλες φορές αναφέρει νίκησε μία σοβαρή και θανατηφόρα ασθένεια και άλλες καλεί τον αμερικανικό λαό να μην φοβάται τον νέο κορονοϊό και να μην επιτρέψει να κυριαρχήσει στη ζωή του.

Επειδή δε στο σημερινό tweet του, εκτός των άλλων, αναφέρει πως νιώθει καλύτερα από ό,τι πριν από 20 χρόνια, αναρωτιόμαστε μήπως ο αμερικανός πρόεδρος προτίθεται να επανέλθει ακόμα στη βρεφική του ηλικία για να κερδίσει τις εκλογές.

trong>Κάνε like στη σελίδα του freeopinion.news στο Facebook 

Δείτε τι αναφέρει στο σημερινό tweet του ο αμερικανός πρόεδρος:

«Θα φύγω από το Ιατρικό Κέντρο Walter Reed σήμερα στις 6:30 μ.μ. Αισθάνομαι πολύ καλά! Μην φοβάστε την Covid. Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, κάτω από τη διοίκηση του Τραμπ, μερικά πραγματικά σπουδαία φάρμακα και έχουμε αποκτήσει γνώσεις. Νιώθω καλύτερα από ό, τι πριν από 20 χρόνια!».