Τραγωδία στην Πορτογαλία, όπουένα βρέφος 10 μηνών έχασε τη ζωή του όταν ο πατέρας του το ξέχασε μέσα στο αυτοκίνητο για σχεδόν 8 ώρες.
Ο πατέρας είχε πάρει πάρει το μωρό μαζί του προκειμένου να το αφήσει στον βρεφονηπιακό σταθμό πριν πάει στην δουλειά του.

Στις 8 το πρωί της Τρίτης (12/9), ο πατέρας της άτυχης μικρούλας, που είναι λέκτορας σε Πανεπιστήμιο της Λισαβόνας, φέρεται ότι πάρκαρε το αυτοκίνητό του στο πανεπιστήμιο και  ανέβηκε στο γραφείο του, για να συνειδητοποιήσει περίπου 7,5 ώρες αργότερα ότι ξέχασε το παιδί του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν το μωρό χωρίς τις αισθήσεις του. Έγιναν προσπάθειες να το επαναφέρουν στην ζωή, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση πιστεύουν ότι το άτυχο παιδάκι αποκοιμήθηκε στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο πατέρας να ξεχάσει την παρουσία του.

Η θερμοκρασία εκείνη την ημέρα ανήλθε στους περίπου 26 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που σημαίνει ότι μέσα στο αυτοκίνητο η θερμοκρασία θα πρέπει να ήταν τουλάχιστον διπλάσια. Η μητέρα του μωρού έφτασε στο σημείο μαζί με την αστυνομία και οι δύο γονείς λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ακόμη.