Η κατηγορούμενη παραδέχτηκε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει το παιδί της, αλλά απλώς ότι «προσπάθησε να του φάει το κεφάλι για να μην την αφήσει για πάντα».

Μία φρικιαστική υπόθεση που συγκλόνισε την Αίγυπτο στις αρχές Μαϊου αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες.

Μια 29χρονη διαζευγμένη γυναίκα στο Κάιρο κατηγορείται ότι σκότωσε το 5χρονο γιό της και αφού τον τεμάχισε, μαγείρεψε και έφαγε τα μέλη του, αποκάλυψε.

Στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ προσπαθούν να αποκαλυφθούν οι λόγοι που ώθησαν τη γυναίκα να διαπράξει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.


Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι της είχαν κάνει μάγια που την οδήγησαν σ' αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Ισχυρίστηκε μάλιστα πως ό,τι έκανε το έκανε για να λύσει τα μάγια, αλλά αρχικά είχε υποστηρίξει ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα με σκοπό να φάει μόνο το κεφάλι του παιδιού για μην την αφήσει για πάντα, επειδή αισθανόταν ότι θα πάρει το παιδί ο σύζυγός της.

Τεμάχισε το σώμα του στο μπάνιο

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά,  η γυναίκα φέρεται ότι σκότωσε το άτυχο παιδάκι  χτυπώντας το τρεις φορές στο κεφάλι. Στη συνέχεια και αφού τεμάχισε το σώμα του, φέρεται πως μαγείρεψε το κεφάλι του και άλλα μέλη του σώματός του και τα έφαγε, ενώ μάζεψε τα υπόλοιπα μέλη και τα έκρυψε σε έναν κουβά, τον οποίο όμως ανακάλυψε τυχαία ο θείος του παιδιού.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η γυναίκα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο του Zagazig με την κατηγορία ότι σκότωσε εκ προθέσεως τον γιο της.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η κατηγορουμένη δεν φέρει σημάδια ψυχικής ασθένειας.