Σε πραγματικό διεθνές «σήριαλ» εξελίσσεται η υπόθεση του κορυφαίου τενίστα Νόβακ Τζόκοβιτς καθώς, μετά την απόφαση του αυστραλιανού δικαστηρίου, ότι επιτρέπεται τελικά η είσοδός του στη χώρα, κυκλοφορούν πληροφορίες για εκ νέου σύλληψή του από τις αυστραλιανές αρχές.

Ο πατέρας του Σέρβου αθλητή μιλώντας στο The Pavlovic Today είπε ότι ο γιος του είναι υπό κράτηση, με τους δικηγόρους του να αποφασίζουν πώς θα κινηθούν από εδώ και στο εξής.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο ανταποκριτής της The Telegraph, Όλιβερ Μπράουν, έγραψε: «Σημαντική αστυνομική παρουσία στο γραφείο των δικηγόρων του Τζόκοβιτς στο Collins St της Μελβούρνης. Λευκά βαν που κατευθύνονται σε υπόγειο πάρκινγκ. Αναφορές πως η ομοσπονδιακή αστυνομία της Αυστραλίας κατευθύνεται για να τον συλλάβει. Ο υπουργός Μετανάστευσης έχει στη διάθεσή του 4 ώρες για να ακυρώσει εκ νέου τη βίζα του».

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="en">Significant police presence at the office of Djokovic's lawyers on Collins St, Melbourne. White vans heading into underground car park. Reports that Australian federal police heading in to arrest him. Immigration minister has four hours in which to re-cancel his visa.

? Oliver Brown (@oliverbrown_tel) January 10, 2022

cript async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Την είδηση της σύλληψης του Νόβακ Τζόκοβιτς φαίνεται πως επιβεβαιώνει και η διευθύντρια της ανεξάρτητης ιστοσελίδας The Pavlovic, Ksenija Pavlovic McAteer, με ανάρτησή της στο Twitter, όπου αναφέρει ότι ο Τζόκοβιτς συνελήφθη, όπως της ανακοίνωσε ο πατέρας του.

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="de">.@DjokerNole under arrest!!!!!!!!!!

? Ksenija Pavlovic McAteer (@ksenijapavlovic) January 10, 2022