Αλλαγή επαγγελματικής πλεύσης για τον Παύλο Χαϊκάλη που δήλωσε πως, μετά την αποχώρηση από το θέατρο, θα ασχοληθεί με την Αστρολογία!

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός, ξεκαθαρίζει τη σχέση του με το ελληνικό #MeToo και δηλώνει ότι έχει πέσει θύμα συμπαιγνίας και μας ενημερώνει για το νέο του επαγγελματικό στόχο που εστιάζει στο πεδίο εκείνο που θα βοηθά γυναίκες που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν να πετύχουν το στόχο τους.

«Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Και θα σας αποκαλύψω ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι», τόνισε ο Παύλος Χαϊκάλης μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Αναφορικά με την υπόθεσή του, καθώς το όνομά του εμπλέκεται στο ελληνικό #MeToo με γυναίκες να τον κατηγορούν για σεξουαλική παρενόχληση, είπε ότι έχει υποβάλει μηνύσεις σε γυναίκες που τον κατήγγειλαν.

«Έχουν βγει και έχουν αναφέρει σε ΜΜΕ διάφορες ανακρίβειες και σας το διευκρινίζω σε εσάς για πρώτη φορά: Δεν έχω κάνει μήνυση στα δύο κορίτσια με το τηλέφωνο, γιατί δεν μπορεί αυτό το πράγμα να αντικρουστεί στο δικαστήριο. Έχω κάνει μήνυση στις άλλες δύο κυρίες. Και θα περιμένουμε την εξέλιξη των πράγματων», ανέφερε.

Την ίδια ώρα, είπε ότι έχει πέσει «θύμα πολιτικής συμπαιγνίας, ως αντίποινα για το γεγονός ότι έριξε μια κυβέρνηση».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

l>

  • Florona – Στο Ισραήλ το πρώτο κρούσμα – Πόσο σοβαρό είναι το πάντρεμα ιού και γρίπης
  • Πειραιάς: 20χρονη κατήγγειλε την αδερφή της για σεξουαλική επίθεση – Τη θώπευε ενώ κοιμόταν
  • Rapid test: Πώς ένα self test μπορεί να δώσει λύση και να γλιτώσετε την ταλαιπωρία
  • Ετοιμαστείτε για… άλλα κόλπα: Νέα υπηρεσία Tηλεσυμβουλευτικής σε ασθενείς με κορονοιό!
  • Delmicron και Florona: Τι γνωρίζουμε και ποιοι κινδυνεύουν
  • Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα – Το live βίντεο του ξυλοδαρμού που δεν δίστασε να κάνει ο σύντροφός της
  • Τραγωδία στην Άρτα: Με έμφραγμα ο πατέρας του 16χρονου που αυτοπυροβολήθηκε αφού σκότωσε το θείο του!