Ολλανδικά μέσα μαζικής ενημέρωσης μεταδίδουν πώς σε πολυκατάστημα στη Χάγη της  Ολλανδίας έγινε επίθεση από άνδρα αφρικανικής καταγωγής ο οποίος τραυμάτισε αρκετούς παρευρισκόμενους με το μαχαίρι το οποίο κρατούσε.

«Επεισόδιο με μαχαίρωμα με πολλούς τραυματίες στην οδό Γκρότε Μαρκτ της Χάγης. Οι υπηρεσίες επειγόντων βρίσκονται επί τόπου», ανέφερε στο Twitter η αστυνομία.

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="en">#BREAKING : Netherlands - Multiple people stabbed in an incident in Grote Marktstraat which is a shopping area in the centre of The Hague .

href="https://twitter.com/hashtag/GroteMarktstraat?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw">#GroteMarktstraat #Netherlands https://t.co/9VFIYGDrKC

? Shark NewsWires (@SharkNewsWires) November 29, 2019

cript async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Τα Ολλανδικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν εικόνες από ασθενοφόρα και περιπολικά που έχουν κυκλώσει την περιοχή, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει κάθε πρόσβαση και απομακρύνει τους περαστικούς και περίεργους που συγκεντρώθηκαν.

Θεωρείται βέβαιο πως ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την πολυκοσμία λόγω των εκπτώσεων της Black Friday ώστε να προκαλέσει την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη αιματοχυσία.

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="nl">VIDEO: #BlackFriday Drie gewonden bij steekpartij in centrum #Den Haag, klopjacht op dader https://t.co/tYBlRI8lQc via @veedsapp

? De Oudjes ??? (@DeOudjes) November 29, 2019

cript async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8">

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, αναζητείται άντρας 45 έως 50 ετών και ο χαρακτηρισμός που υπάρχει στην επίσημη ανακοίνωση είναι με μία ολλανδική λέξη η οποία χρησιμοποιείται για αυτούς που κατάγονται από τη Βόρεια Αφρική. Η περιγραφή που έχει δοθεί είμαι ενός άντρα με κασκόλ και γκρίζα αθλητική φόρμα