Βρέθηκε η 29χρονη Δήμητρα Ζιβανού, που αγνοούνταν από τον περασμένο Μάρτιο από το Νέο Ηράκλειο Αττικής και την αναζητούσε η οικογένειά της, όπως γνωστοποίησε η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την ιστοσελίδα της.

Η 29χρονη εντοπίστηκε στην περιοχή της Ομόνοιας φανερά ταλαιπωρημένη και αδυνατισμένη. Επειδή δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τον περασμένο Μάρτιο και υπήρχαν σοβαροί φόβοι για τη ζωή της λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Πώς εντοπίστηκε η 29χρονη

εντοπισμός της ξεκίνησε, όταν μία φίλη της που παίζει μουσική κοντά στο Μετρό στην πλατεία Αττικής, επικοινώνησε με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και είπε ότι την είδε στην περιοχή.

Η κοπέλα δεν γνώριζε ότι η Δήμητρα είναι αγνοούμενη και μόλις είδε την μητέρα της να την αναζητά, επικοινώνησε με την εκπομπή.

«Την είδα πριν τέσσερις μέρες. Μιλήσαμε, ήταν καλά στην υγεία της, αλλά της είχαν κλέψει τα προσωπικά της αντικείμενα. Επειδή την είδα να κρυώνει, της έδωσα το μπουφάν που φορούσα» ανέφερε.

Στην εκπομπή έφτασαν κι άλλες πληροφορίες από άτομα που γνωρίζουν τη Δήμητρα και την έβλεπαν να κινείται στο κέντρο της Αθήνας σαν άστεγη.

Η μητέρα της νεαρής μητέρας, μίλησε σε δημοσιογράφο του «Τούνελ», για τις ώρες αγωνίας που περνούν η ίδια και οι εγγονές της, από τότε που χάθηκε.