Τραγικές σκηνές φέρεται πως έζησε μια 22χρονη καθώς όπως η ίδια κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αγίας Παρασκευής έπεσε θύμα βιασμού από έναν 22χρονο που γνώρισε μέσω facebook.

Η κοπέλα κατέθεσε πως γνώρισε τον συνομήλικό της μέσω facebook και κανόνισαν να συναντηθούν για καφέ.

Όπως είπε φέρεται να την βίασε πίσω από το Νομισματοκοπείο.

Η γυναίκα παρέδωσε στις αρχές όλα τα στοιχεία του 22χρονου μαζί με φωτογραφίες από το facebook.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να εντοπίσουν τον άνδρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 22χρονη την Πέμπτη 20 Μαΐου το μεσημέρι προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής και υπέβαλε μήνυση κατά του κατηγορούμενου, κάτοικου Ελευσίνας για βιασμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 22χρονη τον γνώρισε προ διμήνου μέσω facebook και αντάλλασαν μηνύματα, ενώ είχαν συναντηθεί μία φορά.

Η παθούσα φέρεται να ομολόγησε ότι τις απογευματινές ώρες της 19ης Μαΐου, μετά από βόλτα που έκαναν οι δυό τους στην περιοχή του Περιστερίου, ο δράστης επιχειρούσε επανειλημμένα να τη φιλήσει χωρίς τη θέλησή της και εν τέλει συμφώνησαν να τη συνοδέψει μέχρι το σπίτι της.

Επιστρέφοντας και οι δύο τους με το ΜΕΤΡΟ, αποβιβάστηκαν στη στάση «Νομισματοκοπείο», περπάτησαν και ο δράστης φέρεται να την εξανάγκασε σε συνουσία χωρίς την θέλησή της, ενώ της είχε κλείσει το στόμα για να μην καλέσει βοήθεια.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το ΤΑ Παρασκευής.