Kατάγματα στα κάτω άκρα υπέστη η Αθηνά Κοντοπάνου, σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, που έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, η ζωή της δεν κινδυνεύει, αλλά θα χρειαστεί ορθοπεδικό χειρουργείο.

Σε πλήρη εξέλιξη όμως βρίσκονται και οι έρευνες της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για τα αίτια του θανατηφόρου δυστυχήματος, οι λεπτομέρειες του οποίου συγκλονίζουν.

Ο Tζώρτζης Μονογυιός, μαζί με την σύζυγό του Αθήνα και δυο φίλους τους, είχαν παραλάβει λίγη ώρα νωρίτερα το καινούργιο του σπορ αυτοκίνητο (μία κόκκινη Ferrari) και έκανε την πρώτη του βόλτα, κατευθυνόμενος προς το σπίτι του στην παραλιακή λεωφόρο. Πίσω από το ζευγάρι, σε άλλο ΙΧ αυτοκίνητο ακολουθούσαν οι δύο φίλοι τους, οι οποίοι έχουν ήδη δώσει την πρώτη κατάθεση τους στο Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού.

Ανατριχιάζει η κατάθεση φίλου του Τζώρτζη Μονογυιού

ύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, ο 45χρονος επιχειρηματίας είχε παραλάβει την καινούργια του Ferrari λίγα λεπτά πριν από το τροχαίο και κατευθυνόταν στο σπίτι του.

Φίλος και ένας από τους ανθρώπους που ακολουθούσαν την κόκκινη Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού και απεγκλώβισαν τον άτυχο επιχειρηματία από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, λίγο μετά τη σύγκρουση, αναφέρει:

«Περίπου στις 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθήνα. Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει».

Λίγια λεπτά μάλιστα πριν το τραγικό δυστύχημα φέρεται να είπε σε φίλο του: «Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο».