Έχουμε ακούσει όλες τις θεωρίες συνομωσίας για τον κορονοϊό. Bill Gates, 5G, τσιπάκια, Ρόθτσιλντ.

Ο γνωστός τραγουδοποιός Λεωνίδας Μπαλάφας όμως (πρέπει να το έχει το επώνυμο, δεν εξηγείται διαφορετικά...) πέρασε σε άλλο επίπεδο. Ενοποίησε όλες τις θεωρίες μαζί! Και μας έκανε και μία απόκάλυψη: ότι το Lockdown έγινε γιατί όσο εμείς ήμασταν κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας, γέμισε η Ελλάδα με κεραίες 5G!

 

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γρηγορης Ζαριφόπουλος, επειδή το πράγμα με το 5G έχει παραγίνει, έκανε ανάρτηση στο twitter, στην οποία εξηγεί ότι ο διαγωνισμός για το δίκτυο 5G θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο και καμία νέα κεραία δεν έχει τοποθετηθεί. Βέβαια, τι να πει στον Λεωνίδα Μπαλάφα ένας άνθρωπος με πτυχίο από το Imperial, μεταπτυχιακό από το Standford και MBA από το Kellogg School of Management – Northwestern University, που έχει εργαστεί σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, της Google συμπεριλαμβανομένης. Ο Λεωνίδας ξέρει...

 

 

lockquote class="twitter-tweet">

dir="ltr" lang="el">Σχετικά με το #5G και προκειμένου να μην υπάρχει παραπληροφόρηση.

Ο σχετικός διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στο τέλος Δεκεμβρίου. Από το 2021 οι πάροχοι θα αναβαθμίσουν σε 5G τον υπάρχοντα εξοπλισμό, τις υπάρχουσες κεραίες.

Καμία νέα κεραία 5G δεν έχει μπει.

? Γρηγόρης Ζαριφόπουλος (@gzarifopoulos) August 21, 2020