Tο χρονικό της φρίκης διπλής δολοφονία μητέρας και κόρης, που διαπράχτηκε το 2007 στα Πετράλωνα και η Ασφάλεια Αττικής κατάφερε να εξιχνιάσει μετά από 13 χρόνια ερευνών, έρχεται σταδιακά στη δημοσιότητα.

Μετά από έρευνες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το έγκλημα εξιχνιάστηκα, αλλά και αποκαλύφθηκε και το γεγονός πως ο δολοφόνος επιστράτευσε έναν από τους υπαλλήλους του, στα σουβλατζίδικα που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος είχε την ειδικότητα του παρασκευαστή και κόφτη γύρου, προκειμένου να τεμαχίσει τα πτώματα των δύο άτυχων γυναικών, με αμοιβή ύψους 10.000 ευρώ.

Τα τεμαχισμένα πτώματα, μητέρας και κόρης, δεν βρέθηκαν ποτέ, αφού κατέληξαν στην χωματερή.

ι κατηγορούμενοι φρόντισαν εκείνο το βράδυ της 6ης Ιουλίου 2007 να τα πετάξουν σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ώστε να είναι αδύνατος ο εντοπισμός τους.

Συγγενείς των δύο γυναικών, οι οποίες διέμεναν σ’ ένα μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας, είχαν δηλώσει την εξαφάνισή τους.

Σύμφωνα με την δικογραφία, η 21χρονη κόρη του θύματος, κάποια στιγμή άρχισε να εργάζεται σ’ ένα από τα τρία ψητοπωλεία που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας ο 54χρονος Πακιστανός και περιστασιακά σε Μίνι Μάρκετ, επίσης ιδιοκτησίας του.

Σύμφωνα με την ομολογία του 54χρονου Πακιστανού, ο οποίος φέρεται να είναι ο δολοφόνος των δυο γυναικών, συνδέθηκε ερωτικά με την νεαρή κοπέλα από την Γεωργία, παρότι είναι παντρεμένος και πατέρας έξι παιδιών.

Η μητέρα όμως της κοπέλας, διαπιστώνοντας τη σχέση της με τον εργοδότη της, αντέδρασε και επέπενε να διακοπεί ο δεσμός τους.

“…Έφτασα στο σημείο να τους αγοράσω διαμέρισμα στην Γεωργία και να τους δώσω σταδιακά χρηματικό ποσό ύψους άνω των 10.000 ευρώ, προκειμένου η 59χρονη μητέρα της Α…. να μην τα πει όλα στην σύζυγο μου. Με απειλούσε ότι θα μου διαλύσει την οικογένεια και είμαι πατέρας έξι παιδιών”, είπε στην ομολογία του ο φερόμενος ως δράστης.

Έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσής τους και παρέσυρε τις δυο γυναίκες, μαζί μ’ έναν 60χρονο συμπατριώτη του, σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του στα Πετράλωνα, με το πρόσχημα της διασκέδασης. Εκεί, αφού κατανάλωσαν ικανή ποσότητα αλκοόλ, ο 54χρονος με την βοήθεια του 60χρονου τις στραγγάλισε μ’ ένα σχοινί.

'Επρεπε όμως να εξαφανίσουν κάθε ίχνος και αποφάσισαν να τεμαχίσουν τα πτώματα. Επειδή όμως δεν τα κατάφεραν, αποφάσισαν να αποταθούν σε υπάλληλο ενός από τα σουβλατζίδικα του 54χρονου.

υγκεκριμένα, επιστάτευσαν, με το αζημίωτο, υπάλληλο, που είχε την ειδικότητα του παρασκευαστή και κόφτη γύρου και συγκεκριμένα ντονέρ (σ.σ. οι Μουσουλμάνοι δεν τρώνε χοιρινό), ο οποίος μάλιστα όταν ζούσε στην χώρα του, κατά καιρούς εργάζονταν ως εκδοροσφαγέας και έτσι είχε τις απαραίτητες γνώσεις.

ι ενδοιασμοί του συγκεκριμένου υπαλλήλου κάμφθηκαν με την αμοιβή των 10.000 ευρώ!

'Ετσι, μέσα σε μια ώρα, ο 54χρονος κόφτης τεμάχισε τα δύο πτώματα, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο.

Στην συνέχεια, όλοι μαζί τοποθέτησαν τα κομμάτια των γυναικών σε μεγάλες σακούλες αποκριμάτων, και με το αυτοκίνητο του 54χρονου, τις πέταξαν σε κάδους απορριμμάτων σε απομακρυσμένες περιοχές της Αττικής.

Η διπλή δολοφονία, εξιχνιάστηκε όταν πριν από μερικούς μήνες, μια αόριστη πληροφορία από έναν αλλοδαπό περί δολοφονίας των δυο γυναικών, υπέπεσε στην αντίληψη της αστυνομίας.  Ο αλλοδαπός μάλιστα υπέδειξε και το κατάστημα όπου δούλευε το 2007 η 21χρονη κοπέλα.