Να δημοσιευθεί επέτρεψε η Ελληνική Αστυνομία η φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη της βάρβαρης επίθεσης στη Θεσσαλονίκη, με θύμα τον 19χρονο Άλκη Καμπανό.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι σεσημασμένος για οπαδική βία και έχει συλληφθεί το 2019 για επίθεση οπαδικού χαρακτήρα, ενώ εκκρεμεί και δίκη για το συγκεκριμένο περιστατικό.

3>

3>Το προφίλ του δράστη

6>Ο συγκεκριμένος νεαρός είναι 23 ετών, Αλβανικής υπηκοότητας, ανήκει σε σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

ε βάρος του εκκρεμεί δικαστική απόφαση για συμπλοκή και μαχαιρώματα με οπαδούς άλλης ομάδας της Θεσσαλονίκης, κοντά στο ίδιο σημείο με τη δολοφονία του Άλκη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης»,  ενώ είναι ο ιδιοκτήτης ενός εκ των αυτοκινήτων των δραστών.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα την Πέμπτη, ενώ οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζονται και για τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών στη δολοφονία.

Ο 23χρονος νεαρός φέρεται πως  έχει ομολογήσει την πράξη του και πλέον οι Αρχές αναζητούν δύο ακόμη άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση.