Στον εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 22χρονος νεαρός, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο για το θανάσιμο τραυματισμό του 26χρονου στις Σπέτσες.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν οι προσωπικές διαφορές που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές ανάμεσα στους δύο νεαρούς.

Ο άτυχος 26χρονος εντοπίστηκε νεκρός δίπλα στη μηχανή του το βράδυ του Σαββάτου, 21 Νοεμβρίου, από παρέα νεαρών ατόμων, στις Σπέτσες, οι οποίοι κάλεσε αμέσως τις Αρχές.

Αρχικά, φάνηκε ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε τροχαίο δυστύχημα, αλλά, όπως πιστοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή, ο νεαρός είχε δεχθεί μαχαιριά στην κάτω κοιλιακή χώρα που του προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Σπετσών, Σπύρο Φαρδέλο, το θύμα προσπάθησε να διαφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε και η σορός του βρέθηκε σε κοντινή απόσταση.

Από την αστυνομική έρευνα που έγινε στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη, ο οποίος είναι γιος γνωστού καθηγητή του Μετσόβειου Πολυτεχνείου, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ένα μαχαίρι και ένα πιστόλι.