Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, προχώρησε ένας άνδρας που εργάζεται ως ασφάλεια υψηλών προσώπων, υποστηρίζοντας ότι η κατηγορούμενη τον προσέγγισε και ζήτησε προστασία, καθώς δεχόταν απειλές, ενώ του ζήτησε να κάνει κακό και στον άντρα της, Μάνο Δασκαλάκη!

Ο άνδρας δήλωσε ότι προτίθεται να καταθέσει στις Αρχές όλα όσα γνωρίζει και αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον ρώτησε αν έχει κάποιον γνωστό στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, ώστε να μάθει για την πρόοδο στην έρευνα για τον θάνατο της κόρης της, για τον οποίο  είναι πλέον κατηγορούμενη, ενώ ρώτησε και εάν ισχύει πως όποιος οδηγείται για κατάθεση – ανάκριση στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών “σπάει” μέσα σε 15 λεπτά της ώρας.

«Έψαχνε άνθρωπο να κάνει κακό στον άνδρα της»

strong>

άνδρας ισχυρίστηκε επίσης πως στο 2ο ραντεβού που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η κατηγορούμενη του ζήτησε να βρει έναν άνθρωπο «για να κάνει κακό στον άνδρα της, να του επιτεθεί και να τον τραυματίσει, ώστε να μην μπορεί να εργαστεί και να βιοποριστεί στην Αθήνα και να αναγκαστεί να γυρίσει στην Πάτρα».

Όπως είπε ο καταγγέλλων, της απάντησε πως δεν γνωρίζει τέτοιους ανθρώπους και ότι η δουλειά του είναι να προστατεύει ανθρώπους από τέτοιους κινδύνους.

Αίσθηση προκάλεσε επίσης η αναφορά του άντρα στα λόγια της Ρούλας Πισπιρίγκου αναφορικά με πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, τον Μάνο Δασκαλάκη: «Aν “πέσω” σε αυτήν την υπόθεση, θα τον πάρω μαζί μου»!

«Πιστεύω ότι ο Μάνος κάτι γνωρίζει», είπε χαρακτηριστικά ο άνδρας, ενώ ερωτηθείς για την εικόνα που αποκόμισε από τις επαφές του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε πως η γυναίκα «είχε πλήρη γνώση της κατάστασης, ήταν πλήρως συνειδητοποιημένη και ήρεμη. Δεν ήταν άνθρωπος που είχε χάσει τρία παιδιά. Είδα έναν άνθρωπο που δεν φοβάται, δεν είχε αίσθηση κινδύνου».