Να διαφύγει από την ισόβια τιμωρία θα επιχειρήσει ο συζυγοκτόνος που τον Ιούνιο του 2017 σκότωσε με φρικτό τρόπο τη σύζυγό του, μητέρα ενός κοριτσιού 3 ετών τότε, χτυπώντας τη με σκεπάρνι μέσα στο σπίτι τους, στην Πρέβεζα.

trong>Κάνε like στη σελίδα του freeopinion.news στο Facebook 

Η άτυχη 27χρονη Λιάνα Λαζάρου πάλευε επί έναν μήνα να κρατηθεί στη ζωή, αλλά κατέληξε από επιπλοκές.

Τρία χρόνια μετά το τραγικό συμβάν, και αφού τον Μάιο του 2018 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, ο 37χρονος συζυγοκτόντος ζητά να μετριαστεί η ποινή του δευτεροβάθμια στο Εφετείο.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας μάλιστα αποκαλύπτει ότι η οικογένεια δέχεται κατ' επανάληψη τηλεφωνικές απειλές από τον δράστη, ο οποίος απειλεί πως αν αποφυλακιστεί, θα τους σκοτώσει όλους!

Να θυμίσουμε πως το άγριο φονικό έγινε στον Άγιο Σπυρίδωνα της 'Αρτας, το βράδυ της 12ης Ιουνίου 2017 μέσα στο σπίτι του ζευγαριού, στην Πέτρα Πρέβεζας.

Λιάνα βρισκόταν με μια φίλη της και την κορούλα της στο σπίτι, όταν όρμησε στο δωμάτιο ο σύζυγός της σε έξαλλη κατάσταση. Ο καυγάς ξέφυγε από κάθε έλεγχο και η φίλη της Λιάνας τρομαγμένη άρπαξε το παιδί και έτρεξαν να κρυφτούν. Τότε, ο 34χρονος άρπαξε ένα σκεπάρνι και χτύπησε την άτυχη Λιάνα πολλές φορές στο κεφάλι και στον αυχένα, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει βαρύτατα.

Η κοπέλα εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ιωαννίνων, αλλά δεν τα κατάφερε και κατέληξε λόγω ενδονοσοκομειακής λοίμωξης.

Ο πατέρας της Λιάνας είχε αποκαλύψει πως η κόρη του είχε ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της, αλλά εκείνος εξοργίστηκε και είχε προσπαθήσει να την πνίξει.

Ακόμη, η ξαδέρφη της είχε αναφέρει ότι η 27χρονη είχε φύγει για έναν μήνα από το σπίτι της, αλλά αναγκάστηκε να επιστρέψει, γιατί ο άντρας της την εκβίαζε ότι θα σκοτώσει την οικογένειά της.