Ντου στο ιατρείο της Ελένης Γιαμαρέλλου, στο Κολωνάκι, έκανε ο Ρουβίκωνας εγκαλώντας την για τις αντικρουόμενες θέσεις που έχει εκφράσει αναφορικά με τον τρόπο μετάδοσης του κορονοϊού.

«Η κυριά Γιαμαρέλλου και κάθε κυρία Γιαμαρέλλου εκεί έξω καλά θα κάνει να σκέφτεται πριν μιλήσει. Δε νοείται από τη μία να αίρει κάθε επιστημονική έρευνα και απόδειξη περιμένοντας κάποιο θαύμα να μας σώσει, θέτοντας τη ζωή δεκάδων χιλιάδων συνανθρώπων μας σε κίνδυνο και από την άλλη να «αστειεύεται» ότι μόνο εμείς πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες για να προστατευτούμε και να προστατεύσουμε τους/τις δίπλα μας» αναφέρουν.

 

https://youtu.be/b41x903FN4g

Τα μέλη της συλλογικότητας που παραβρέθηκαν στο "ντου" στο γραφείο της, αναφέρθηκαν κυρίως στις δηλώσεις της κ. Γιαμαρέλλου για τη μεταδοτικότητα του ιού με τη θεία μετάληψη, αλλά και για την ειρωνική προτροπή της στους εργαζόμενους, να περπατούν για να πάνε στη δουλειά τους για να μην μπαίνουν στα ΜΜΜ.

Από τα λίγα που κατάφερε να ψελλίσει η κ.Γιαμαρέλλου, προσπαθώντας να αντικρούσει τη λεκτική επίθεση του Ρουβίκωνα είναι: «Ποιος από εσάς είναι γιατρός;», την ώρα που βοηθός στο ιατρείο της προσπαθούσε να πείσει τα μέλη της συλλογικότητας να μην παραβούν το όριο επιβεβλημένης λόγω κορονοϊού φυσικής απόστασης.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Ρουβίκωνας, «η κυρία “ομότιμη καθηγήτρια παθολογίας και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας” Ελένη Γιαμαρέλλου έχει επιδείξει σθεναρά την ανευθυνότητά της απέναντι στον ελληνικό λαό από τις δηλώσεις της που αφορούσαν στη Θεία Ευχαριστία, μέχρι τις δηλώσεις της για τα ΜΜΜ».