Τι κι αν εξαιτίας της πανδημίας έκλεισαν τα μαγαζιά όπου μπορούσες να πας και να σπάσεις ό,τι έβρισκες μπροστά για να ξεσπάσεις και να εκτονώσεις τα νεύρα σου (ναι.. ναι.. υπάρχουν και δεν είναι μπουζούκια).

τεχνολογία πάλι βρήκε τη λύση: Υπάρχει πλέον ειδική γραμμή, όπου καλείς, ουρλιάζεις, λες τα... "καντήλια" σου και ξεφορτώνεις από την πίεση που νιώθεις.

Θες να ξεσπάσεις; Θες να βρίσεις τη γυναίκα σου, το αφεντικό σου, το συνάδελφο, τη μάνα σου που σε έφερε εκτός ορίων; Έχεις κάψει φλάντζα από την κλεισούρα και με το ζόρι κρατιέσαι να μην ξεκοιλιάσεις όποιον βρεθεί μπροστά σου;

η... μη... συγκρατήσου. Τώρα μπορείς να ξεσπάσεις όμορφα κι ωραία, χωρίς να κινδυνεύεις να σε κλείσουν στο Δαφνί, στον Κορυδαλλό ή να γίνεις γελοίος.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τηλεφωνήσεις στο 001 561 567 8431 και, μόλις ακούσεις το beep, άρχισε να σκούζεις και να βρίζειος όσο σου γουστάρει.

ι όχι μόνο αυτό. Μετά, μπορείς να μπεις στην ιστοσελίδα justscream.baby, όπου θα έχεις τη δυνατότητα να ακούσεις όχι μόνο τα δικά σου ουρλιαχτά, αλλά και όσων έχουν καλέσει στον παραπάνω αριθμό.

λων των απελπισμένων λόγω Covid δηλαδή ή όσων απλώς θέλουν να κάνουν πλάκα και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις των φωνητικών τους χορδών.

ο project θα είναι ανοικτό έως 21/01/21.

Just Scream, baby, και ουαααααααααου!