Κωνσταντίνα Κούνεβα: Τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της κοπέλας – Αυτό το υγρό σε καίει 20 μέρες

0
250

«Αυτό το υγρό είναι ένα σπιτικό χημικό όπλο που καταστρέφει ζωές και σκοτώνει ανθρώπους».

«Τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της. Αυτό το υγρό σε καίει επί 20 μέρες…» είπε η Κωνσταντίνα Κούνεβα, που το 2008 επιστρέφοντας από τη δουλειά της είχε δεχτεί επίσης επίθεση με βιτριόλι, σχολιάζοντας την υπόθεση της Καλλιθέας με θύμα 34χρονη που νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.

Μιλώντας στον Alpha, η κ. Κούνεβα, συνδικαλίστρια στο χώρο των καθαριστριών και πρώην ευρωβουλευτής, στην οποία ξύπνησαν οι μνήμες της φρικτής εμπειρίας, είπε: «Αυτό το υγρό, που είναι ένα σπιτικό χημικό όπλο, καταστρέφει ζωές και σκοτώνει ανθρώπους».

Η ίδια έχει κάνει δεκάδες χειρουργεία και θεραπείες από εκείνο τον Δεκέμβριο, οπότε και άλλαξε η ζωή της, καθώς οι δράστες την είχαν υποχρεώσει να καταπιεί το καυστικό υγρό: «Κάηκαν οι φωνητικές χορδές, ο οισοφάγος, ο πνεύμονας, το στομάχι… Με την αναπνοή και τις αναθυμιάσεις καταστράφηκαν τα όργανα».

«Ήταν δύσκολο να αντέξω αυτόν τον πόνο. Καίγονταν τα πάντα. Δεν υπάρχει πιο δύσκολος πόνος» είπε η κ. Κούνεβα για να συμπληρώσει: «Τώρα ξεκινάει ο Γολγοθάς της. Αυτό το υγρό σε καίει επί 20 μέρες…»