«Ένιωθα τον πνιγμό της Καρολάιν για πέντε λεπτά, καθώς είχα περάσει τα χέρια μου στο λαιμό και πίεζα το κεφάλι της στο μαξιλάρι» κατέθεσε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών ο 33χρονος πιλότος.

Ο συζυγοκτόνος περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το χρονικό της άγριας δολοφονίας. Όπως είπε στους αστυνομικούς για ένα ακόμη βράδυ τσακώθηκε με την σύζυγό του.

Προσπάθησε, είπε, τέσσερις φορές εκείνο το βράδυ να την προσεγγίσει ώστε να ηρεμήσει, αλλά ήταν αρνητική και επιθετική . Η Καρολάιν, σύμφωνα με όσα είπε ο πιλότος, έφυγε από το ισόγειο και πήγε στη σοφίτα να κοιμηθεί. Στις τέσσερις τα ξημερώματα ανέβηκε και ο ίδιος στο υπνοδωμάτιο.

«Έβαλα την Λυδία στη μέση του κρεβατιού και ξάπλωσα δίπλα στη γυναίκα μου. Την πήρα αγκαλιά και τότε αυτή ξύπνησε. Έσπρωξε την κόρη μας και μου ζήτησε να φύγω από το κρεβάτι» κατέθεσε ο δράστης.

Στη συνέχεια ανέφερε πως θόλωσε και, όπως ήταν μπρούμυτα ξαπλωμένη η Καρολάιν, ανέβηκε πάνω της και την έπιασε από το λαιμό και την έπνιξε. Το βιομετρικό ρολόι - κινητό που είχε στο χέρι της η κοπέλα, έδειξε πως ο τελευταίος παλμός της καρδιά της ήταν στις 04:11 τα ξημερώματα.

Ο πιλότος στη συνέχεια έπνιξε το σκύλο με το λουρί του και τον κρέμασε από την κουπαστή της εσωτερικής σκάλας. Το σκυλί τρόμαξε τόσο πολύ που αφόδευσε στο σημείο που το κρέμασε…

Για δύο ώρες αναποδογύριζε όλα τα πράγματα της μεζονέτας, για φαίνεται πως το ζευγάρι έγινε στόχος ληστών.