Νέα στοιχεία για την υπόθεση της επίθεσης κατά της νοσηλεύτριας στο Αττικό νοσοκομείο έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως έγινε γνωστό, αλβανικής υπηκοότητας δράστης και αυτόχειρας, τον περασμένο Μάρτιο, είχε διαγνωστεί με καρκίνο και στις 19 Αυγούστου, έχοντας ολοκληρώσει συγκεκριμένες θεραπείες, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθεί όγκος από τον πνεύμονα.

ατά τη διάρκεια της μετεγχειρητικής του αποκατάστασης, μέχρι τη Δευτέρα που έλαβε χώρα το τραγικό συμβάν, νοσηλευόταν στο δωμάτιο 6 του 1ου ορόφου.

την κατάθεσή της στην αστυνομία η σύζυγός του δήλωσε ότι ο 59χρονος δεν είχε ιστορικό ψυχικών διαταραχών. Αποκάλυψε όμως ότι τις τελευταίες ημέρες πίστευε πως οι γιατροί του νοσοκομείου τον είχαν αδίκως υποβάλει σε επέμβαση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλη Γιαννάκο, ο ασθενής επιτέθηκε με μαχαίρι σε νοσηλεύτρια και έπειτα έπεσε από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

αχεία και πλήρη ανάρρωση εύχεται στη νοσηλεύτρια η διοίκηση του νοσοκομείου.

«Εκφράζουμε τη θλίψη μας για το συμβάν και συμπαραστεκόμαστε στο προσωπικό του Νοσοκομείου μας, που με αυτοθυσία πασχίζει και προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες», αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου Σ. Αποστολόπουλος.