Στη Γαλλία εντοπίστηκε η μικρή Βαλεντίν, η 7χρονη που αγνοούνταν από τις 23 Ιανουαρίου από το Παγκράτι, και είναι καλά στην υγεία της.

Το παιδί βρέθηκε μαζί με την πρώην σύντροφο του πατέρα από τις γαλλικές αρχές που ήταν σε συνεχή επαφή με τους Έλληνες συναδέλφους τους. Το γεγονός αυτό έρχεται σε αντίθεση με όσα είχε καταθέσει ο πατέρας της στις ελληνικές αρχές.

Για τον εντοπισμό του κοριτσιού είχε εκδοθεί amber alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το μεσημέρι ο πατέρας της 7χρονης, καθώς και έξι ακόμα φίλοι του, θα παρουσιαστούν ενώπιον του εισαγγελέα, επειδή οι Αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και εντόπισαν στο χώρο που διαμένουν ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας. Ο πατέρας της είχε κληθεί να καταθέσει εκ νέου, καθώς οι αστυνομικοί θεωρούσαν πως δεν τους είχε πει όλη την αλήθεια.

Ο ίδιος κλήθηκε να δώσεις εξηγήσεις για τις δύο φορές που εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, αλλά και για το ταξίδι που έκανε στη Γαλλία λίγους μήνες πριν από την εξαφάνιση της Βαλεντίν.

Ο πατέρας του παιδιού είχε ισχυριστεί πως τον πλησίασαν δύο φορές από Μ.Κ.Ο. και του ζήτησαν να δώσει το παιδί του για υιοθεσία, αλλά εκείνος αρνήθηκε. Αυτό συνέβη με το που έφτασαν στη Μυτιλήνη από το Κονγκό.