Τρία άτομα έχουν προσαχθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ως ύποπτα για τη δολοφονία του 19χρονου 'Αλκη Καμπανού.

Σύμφωνα με το thesstoday, τα τρία άτομα έχουν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ανακρίνονται.

Υπενθυμίζεται ότι στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ήδη το δρεπάνι, με το οποίο δέχτηκε το μοιραίο χτύπημα ο άτυχος νεαρός.

Το δολοφονικό όπλο εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης, στο πλαίσιο των ερευνών της ΕΛΑΣ, λίγα μέτρα μακριά από τον τόπου του εγκλήματος, πεταμένο στον δρόμο, πλάι σε απορρίμματα, ενώ φέρεται πως έχουν βρεθεί καιτα δύο αυτοκίνητα, ένα λευκό BMW και ένα Citroen ίδιου χρώματος, με καλυμμένες τις πινακίδες κυκλοφορίας, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες επέβαιναν οι δράστες.

Οι έρευνες των αρχών πέρα από τη σύλληψη του φυσικού αυτουργού, στρέφονται εναντίον τουλάχιστον επτά ατόμων, τα οποία φέρονται ότι συμμετείχαν στην επίθεση που φαίνεται πως στόχο δεν είχε τον 19χρονο, αλλά κάποιον άλλον από τους τέσσερις νεαρούς με τους οποίους ήταν μαζί.

3>Το χρονικό μιας αναίτιας φρικτής δολοφονίας

άτυχος Άλκης περπατούσε με φίλους του στην οδό Θ. Γαζή, λίγα μέτρα από το γήπεδο του Άρη, όταν δέχτηκαν άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων που κατέβηκαν από δύο αυτοκίνητα. Αρχικά τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με βαρβαρότητα, με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του Άλκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου με μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα που παρομοιάζονται με δρεπάνια.

Το θύμα τραυματίστηκε στο πόδι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ τα άλλα δύο παιδιά φέρουν τραύματα, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Αστυνομία στην παρέα του Άλκη που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση, ήταν ακόμα δύο άτομα που κατάφεραν να διαφύγουν και να γλυτώσουν από τους αδίστακτους δράστες.

3>Φοιτητής στο ΑΠΘ ο άτυχος Άλκης

ον αποτροπιασμό της πανεπιστημιακής κοινότητας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου, εξέφρασε ο πρύτανης του Ιδρύματος, καθηγητής Νίκος Παπαϊωάννου, εκφράζοντας παράλληλα «βαθιά θλίψη και ειλικρινή συλλυπητήρια» στην οικογένειά του.

Ο 19χρονος ήταν πρωτοετής φοιτητής στη Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ.

«Ο 19χρονος Άλκης είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Ήρθε στο πανεπιστήμιό μας για να υλοποιήσει τα όνειρά του. Αντί γι’ αυτό έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι και καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το αποτρόπαιο αυτό γεγονός», ανέφερε ο πρύτανης του ΑΠΘ, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα συνδυασμένης στόχευσης και συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση του φαινομένου της οπαδικής βίας.

3>Την Τετάρτη η κηδεία του 

πως έγινε γνωστό η κηδεία του 'Αλκη έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις 12:00 στη Βέροια, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου.