Αιματηρή συμπλοκή χθες το βράδυ ανάμεσα σε ομάδα Πακιστανών και Ελλήνων, με αποτέλεσμα πέντε άτομα να τραυματιστούν σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν περίπου στις  8 το βράδυ στο Τυμπάκι, όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και άρχισαν να λογομαχούν.

Η κατάσταση όμως ξέφυγε από κάθε έλεγχο και εξελίχθηκε σε άγρια συμπλοκή, καθώς κάποιοι φαίνεται πως πήραν ό,τι βρήκαν μπροστά τους (ξύλα, καρδόνια κ.τ.λ.) και άρχισαν να επιτίθενται στους αντιπάλους.

Η κατάσταση εξελίχθηκε σε κυνηγητό στους δρόμους με την αστυνομία να σπεύδει στο σημείο και να προχωρεί σε δεκάδες συλλήψεις.

Πέντε τραυματίες – 24 συλλήψεις

Από την συμπλοκή, σύμφωνα με το cretapost.gr, τραυματίστηκαν σοβαρά πέντε Έλληνες που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια δύο εξ αυτών διεκομίστηκαν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Πρόκειται για έναν 53χρονο και έναν 47χρονο άνδρα, ο πρώτος εκ των οποίων δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και έλαβε εξιτήριο, ενώ ο δεύτερος παραμένει στο νοσοκομείο καθώς φέρει σοβαρό τραύμα στο χέρι.

Οι αρχές προχώρησαν σε 22 συνολικά συλλήψεις (22 Πακιστανούς και 2 Έλληνες).

Αξίζει να σημειωθεί ότι από χθες βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη στο Τυμπάκι μετά και από παρέμβαση του δημάρχου Φαιστού, κ. Γρηγόρη Νικολιδάκη.

Η αφορμή της συμπλοκής

Αφορμή της συμπλοκής φαίνεται πως ήταν ένα καυγάς ανάμεσα σε μία γυναίκα και έναν Πακιστανό την προηγούμενη ημέρα.