Άγρια επίθεση δέχτηκε μαθητής Λυκείου στον Βύρωνα από μαθητές του σχολείου του και εξωσχολικούς, επειδή προσπάθησε να υπερασπιστεί την αδερφή του που δεχόταν bullying σε καθημερινή βάση.

«Με χτυπούσαν άγρια, αλύπητα, με μίσος, το κάνανε για να με τελειώσουν. Εγώ προσπάθησα να αμυνθώ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Έτρωγα ξύλο από 17 άτομα», δήλωσε ο 17χρονος μαθητής στο Star.

Η μικρότερη αδερφή του, που ήταν παρούσα στο συμβάν αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πηδούσαν πάνω στο κεφάλι του, τον χτυπούσαν σαν να ήθελαν πραγματικά να τον σκοτώσουν».

Ο 17χρονος δέχτηκε την επίθεση μέσα στην αυλή του σχολείου του, επειδή τόλμησε να υπερασπιστεί τη μικρή του αδερφή, η οποία γινόταν υποκείμενο bullying από συμμαθητές της.

«Μου κλέψανε δύο φορές χρήματα από τη θήκη του κινητού μου. Με φτύσανε, λέγοντας μου χυδαίες λέξεις», δήλωσε η μαθήτρια.

Ο αδελφός της προσπάθησε να μιλήσει με ένα από τα παιδιά που της έκαναν bullying και τους ζήτησε να σταματήσουν.

μως, δέχτηκε άγρια επίθεση και όπως αναφέρει:

«Με περίμεναν 17 άτομα και άρχισαν να με χτυπούν, να με γρονθοκοπούν και να με κλωτσούν για ενάμιση λεπτό με ασταμάτητες μπουνιές και κλωτσιές».

Οι καθηγητές μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό επενέβησαν για σταματήσουν την επίθεση εναντίον του. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκαν οι γονείς του 17χρονου και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση.