Παραδόθηκε αυτοβούλως ο ένας από τους δύο καταζητούμενους για τη δολοφονία του Άλκη, ο «Αθηναίος» όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούν.

Πρόκειται για έναν 25χρονο Έλληνα, τον οποίον οι αρχές αναζητούσαν στην Αθήνα καθώς ήταν μέλος συνδέσμου του ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα. Αυτή τη στιγμή, από τους 11 υπόπτους εκκρεμεί η σύλληψη του 20χρονου, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει διαφύγει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, συνοδευόμενος από συνήγορο, εμφανίστηκε νωρίτερα στην ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση. Κατά πληροφορίες πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες μέρες και παραμένει υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν από λίγο ο ΣΚΑΙ, παρότι υπήρχαν αναφορές που ήθελαν τον νεαρό να κρύβεται στην Αθήνα, εκείνος βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη και κρυβόταν πιθανότατα σε φίλους του.

Ο συγκεκριμένος δεν έχει συλληφθεί ποτέ, ούτε καν προσαχθεί και αμέσως μετά το φονικό σκηνικό στου Χαριλάου, εξαφανίστηκε. Μάλιστα, μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να βγάλουν άκρη με το κινητό του τηλέφωνο, ούτε να δώσουν εξήγηση στο γιατί ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη.

iv class="td-g-rec td-g-rec-id-content_inline td_uid_53_6202784a6272e_rand td_block_template_1 ">