Αν έχεις κι εσύ, όπως όλοι μας, τους "θησαυρούς" σου στη σελίδα σου στο facebook και δεν θέλεις να τους χάσεις, ή θέλεις  να τους μεταφέρεις αλλού ή να δημιουργήσεις αντίγραφα ασφαλείας, τα νέα και για σένα είναι κυριολεκτικά SUPER!

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Facebook, ένα νέο εργαλείο μεταφοράς δεδομένων είναι πλέον διαθέσιμο σε πολλές χώρες, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα!

Αυτό που κάνει το νέο αυτό εργαλείο είναι να εξάγει φωτογραφίες και βίντεο από το Facebook στο Google Photos, όπου και θα μείνουν για πάντα.

Ακόμα κι αν είσαι από αυτούς που βαρέθηκαν το Facebook και είσαι έτοιμος να κλείσεις το λογαριασμό σου, αλλά δεν το κάνεις επειδή δεν θέλεις όμως να χάσεις αναμνήσεις σου, υπάρχει πλέον η λύση για να αποχωρήσεις θριαμβευτικά.

Η διαδικασία είναι κάτι παραπάνω από απλή:

ηγαίνεις στο βελάκι, πάνω αριστερά στο menu bar, και επιλέγεις "Ρυθμίσεις". Από το μενού στα αριστερά επιλέγεις «Οι πληροφορίες σας στο Facebook» (Your Facebook Information).

Όταν πατήσεις την επιλογή «Μεταφορά αντιγράφου φωτογραφιών ή βίντεο», η μόνη επιλογή που εμφανίζεται ως εξωτερική πηγή στο παράθυρο «Επιλογή προορισμού» είναι το Google Photos (Φωτογραφίες Google).

Το μόνο που χρειάζεται πλέον είναι να επιλέξεις τι θέλεις να μεταφέρεις (φωτογραφίες ή/και βίντεο) και να συνδεθείς φυσικά στον λογαριασμό σου στην Google.

Τόσο απλά!

 

<strong>Νο1 εξουσιοδοτημένο service για κινητά και tablet SAMSUNG στην Ελλάδα</strong>

4 style="text-align: center;">Νο 1 εξουσιοδοτημένο service για κινητά και tablet SAMSUNG στην Ελλάδα από το 1999!

bsp;