«Νίκη στον αγώνα απεργών του ΟΤΕ» έγραψαν χθες βράδυ μέλη του «Ρουβίκωνα» σε τοίχο έξω από το σπίτι του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ, στα Βόρεια προάστια, εκφράζοντας τη στήριξη τους στην απεργία διαρκείας των εργαζομένων.

Εκτός από τα συνθήματα, και πέταξαν τρικάκια που αναφέρονται στην απεργία διαρκείας των εργαζομένων του ΟΤΕ και την αντιμετώπισή τους από την εργοδοσία.

«Ο παρόν όμιλος είναι υπεύθυνος για το ξεζούμισμα και την υπερ-εκμετάλλευση του ανθρώπινου εργατικού δυναμικού, τα εργατικά “ατυχήματα” εν ώρα δουλειάς, την απόπειρα αλλαγής των Σ.Σ.Ε από τριετής σε μονοετής, τις πολλές και εκδικητικές απολύσεις εργαζομένων που δεν δέχτηκαν να υπογράψουν την «εθελούσια» έξοδό τους έπειτα από εντολή της διοίκησης, την εργοδοτική αυθαιρεσία και την μείωση των μισθών πολλών εργαζομένων, κι όλα αυτά στο βωμό της εύκολης και γρήγορης καπιταλιστικής κερδοφορίας» σημειώνεται στο κείμενο.

Αργότερα, η αναρχική συλλογικότητα έκανε ανάρτηση, καθώς και βίντεο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, σχετικά με αυτή την ενέργειά της.

Η παρέμβαση έγινε πριν τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων (Μητροπόλεως 1 & Φιλελλήνων στις 11:00).

Η ΟΜΕ-ΟΤΕ συνεχίζει τον αγώνα που ξεκίνησε εδώ και τρεις εβδομάδες με βασικά αιτήματα την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας και την ανάκληση των απολύσεων έξι εργαζομένων. Τη Δευτέρα η διοίκηση του Οργανισμού και το συνδικάτο έχουν κληθεί στο υπουργείο Εργασίας σε τριμερή συνάντηση για το ζήτημα.