Επιχείρηση μεταφοράς ενός 5χρονου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε πίστα motocross στα Ιωάννινα στήθηκε εχθές το βράδυ από ΕΚΑΒ και Αστυνομία, προκειμένου το παιδί να πάει άμεσα στο νοσοκομείο Φιλιάτων.

Η κατάσταση του παιδιού κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή, συνεπώς κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, το οποίο εφημέρευε και κινητοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία ώστε να συνδράμει στην ταχύτητα της μεταφοράς.

Φτάνοντας στα Ιωάννινα, στην έξοδο της Εγνατίας, περιπολικό της Άμεσης Δράσης ήταν ήδη εκεί ώστε να συνοδεύσει το νοσοκομειακό στο νοσοκομείο όπου είχε ήδη στηθεί χειρουργείο με γιατρούς που περίμεναν το παιδί το φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στον θώρακα.

Οι ακριβείς συνθήκες τραυματισμού του διερευνώνται με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτός προήλθε όταν βρισκόταν σε μηχανή (μοτοκρος) με συγγενικό του πρόσωπο.

Όλοι μας ευχόμαστε ο μικρούλης να βγει νικητής και υγειής από την περιπέτειά του.

Το βίντεο της μεταφοράς του μικρού:

frame title="YouTube video player" src="https://www.youtube.com/embed/-5ZMMZ49Rjk" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">