Σε ομόφωνη καταγγελία προχώρησαν όλες οι φοιτητικές παρατάξεις της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών για καθηγητή ο οποίος, σύμφωνα με το ψήφισμα του Συλλόγου Φοιτητών, παρενοχλεί συστηματικά φοιτητές και σε μία περίπτωση «έκοψε» στο μάθημά του πρωτοετή φοιτητή γιατί δεν ενέδωσε στις «προτάσεις» του.

Στο ψήφισμα του Συλλόγου Φοιτητών αναφέρεται το όνομα του καθηγητή με τα αρχικά Χ.Χ. με τη σημείωση ότι «προσεγγίζει και παρενοχλεί φοιτητές».

Σύμφωνα με τους φοιτητές, κατά τη διάρκεια εξέτασης ο καθηγητής προσέγγιζε συνεχώς ένα φοιτητή και κατά την παράδοση των γραπτών κοιτούσε για ώρα επίμονα το πάσο του, όπως αποδείχτηκε για να συγκρατήσει το όνομά του.

Την ίδια κιόλας μέρα του έστειλε αίτημα σε διάφορα social media και ήδη στα πρώτα μηνύματα συστήθηκε ως «ο επιτηρητής σου, χαχα, σοκ», εδραιώνοντας την ιδιότητά του, όπως σημαιώνεται στο ψήφισμα.

2>«Εμείς σεξ πότε θα κάνουμε;»

Η παραβιαστική αυτή συμπεριφορά κορυφώθηκε εν τέλει μετά από λίγο με το απαράδεκτο μήνυμα του Χ.Χ. «Εμείς σεξ πότε θα κάνουμε». Ο φοιτητής τρομοκρατήθηκε και τον μπλόκαρε από τα social media με αποτέλεσμα ο Χ.Χ. να τον κόψει με 2 στο μάθημα.» σύμφωνα με τους φοιτητές.

Σήμερα έχει γίνει κάλεσμα για κινητοποίηση στον Κοσμήτορα ενάντια στη δράση του συγκεκριμένου καθηγητή και ο σύλλογος των φοιτητών ζητά την άμεση διερεύνηση των καταγγελιών