Δεν έχουν τέλος οι υποθέσεις σεξουαλικού εγκλήματος, αφού μια νέα καταγγελία απασχολεί από τη Δευτέρα την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Όπως καταγγέλθηκε ένας 70χρονος βίαζε την 45χρονη κόρη του, η οποία πάσχει από νοητική στέρηση.

Η 45χρονη γυναίκα, κόρη του 70χρονου από τον πρώτο του γάμο, τελεί υπό τη δικαστική συμπαράσταση και φροντίδα του αδελφού της, καθώς η μητέρα της πέθανε πριν από πέντε χρόνια.

άθε εβδομάδα η γυναίκα επισκεπτόταν τον πατέρα της, που έχει ξαναπαντρευτεί, στο σπίτι του στη Ρόδο. Μια ημέρα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του πατέρα της, εθεάθη από εργάτη που εργαζόταν κοντά στο σπίτι να κακοποιείται σεξουαλικά από έναν υπερήλικα. Ο εργάτης ενημέρωσε σχετικά τον εργοδότη του και έκπληκτοι και οι δύο ενημερώθηκαν από τον φερόμενο ως δράστη ότι ήταν ο πατέρας της. Φέρεται μάλιστα να τους είπε να τον ενημερώσουν αν η γυναίκα τους ενοχλούσε διότι είχε νοητική υστέρηση, όπως γράφει η "Δημοκρατική" της Ρόδου.

Ο εργάτης και ο εργοδότης του έσπευσαν και ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και από τη Δευτέρα έχει κινηθεί κατεπείγουσα προανάκριση και έχει ενημερωθεί ο αδελφός της 45χρονης που έχει ήδη αναθέσει σε δικηγόρο να υποβάλει δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας και να κινήσει όλες τις διαδικασίες εναντίον του πατέρα.

Ο τελευταίος αλλά και η φερόμενη ως θύμα δεν είχαν έως χθες το απόγευμα καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας.