Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του μακελειού στην Ανδραβίδα, όπου βρέθηκαν δολοφονημένα τα τέσσερα μέλη, πατέρας, μητέρα και τα δύο μικρά παιδιά τους.

Σύμφωνα με το patrisnews, η αστυνομία αναζητά εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος τον δράστη της δολοφονίας, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι παλιός γνώριμος ενός εκ των δυο γονέων.

Tα τέσσερα μέλη της οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο με διαφορετικό τρόπο _ τα δ;yο παιδιά φαίνεται να πέθαναν από ασφυξία, ενώ το ζευγάρι φέρεται ότι δέχτηκε πυροβολισμούς.

Οι αρχικές αναφορές ότι δράστης του εγκλήματος ήταν ο πατέρας, που σκότωσε τη γυναίκα και τα δύο παιδιά τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, εγκαταλείφθηκαν γρήγορα αφού όλες οι ενδείξεις, σύμφωνα με το patrisnews.gr, κάνουν λόγο για τετραπλή δολοφονία.

Το βασικό στοιχείο που οδήγησε τις Αρχές στο να αποκλείσουν ενδεχόμενο αυτοκτονίας ενός εκ των μελών της οικογένειας είναι το γεγονός πως μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε ένας κάλυκας χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποιο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο δράστης μετέφερε τα πτώματα του ζευγαριού και ενός παιδιού στην αυλή του σπιτιού, όπου και τα φόρτωσε σε τρέιλερ με σκοπό να εξαφανίσει τα ίχνη τους.

Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει όμως το αρρωστημένο σχέδιό του, αφού κάτι φαίνεται πως τον τρόμαξε και τράπηκε σε φυγή. Το βρέφος βρέθηκε νεκρό στη κούνια του.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναμένουν σε πρώτη φάση τα αποτελέσματα της μακροσκοπικής εξέτασης του ιατροδικαστή, αλλά και τα ευρήματα από τις πρώτες έρευνες μέσα στο σπίτι.

ήμερα αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ