Αδύνατον να συλλάβει ανθρώπινος νους το μέγεθος των θερμοκρασιών που καταγράφηκαν  στο εσωτερικό του Euroferry Olympia μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο πλοίο στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με ειδικούς της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς στο πλοίο, το θερμικό φορτίο στο εσωτερικό του πλοίου είναι πολύ μεγάλο, καθώς οι θερμοκρασίες πάρα πολύ υψηλές και φτάνουν μέχρι και τους 600 βαθμούς Κελσίου!

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί ότι στις δεξαμενές του πλοίου φέρεται να υπάρχουν πάνω από 700 τόνοι καύσιμα!

3>Δεν έχει σβήσει ακόμα η φωτιά

ικρές εστίες φωτιάς συνεχίζουν να υπάρχουν στο πλοίο, ενώ οι έρευνες για τους 12 ανθρώπους που αγνοούνται συνεχίζονται ακατάπαυστα.

Η φωτιά όμως δυσχεραίνει τις έρευνες του Λιμενικού και για το λόγο αυτό, την επιχείρηση συνδράμει και ειδική ναυαγοσωστική ομάδα, που ασχολείται αποκλειστικά με τον εντοπισμό  αγνοουμένων, αλλά και άνδρες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι περιμένουν να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά για να επιχειρήσουν πάνω στο πλοίο.

3>Φόβος για πιθανές εκρήξεις

φωτιά στην πλώρη σβήστηκε, αλλά συνεχίζει να μαίνεται στο εσωτερικό του πλοίου και την πρύμνη. Το πλοίο έχει προσδεθεί στα ρυμουλκά οπότε είναι υπό έλεγχο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για πιθανές εκρήξεις. Η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί είναι τοξική.

3>Τρεις Έλληνες αγνοούμενοι

χετικά με τους Έλληνες που αγνοούνται, σύμφωνα με τον υπουργό Ναυτιλίας, ο ένας εξ αυτών φέρεται να κατάγεται από την Κρήτη, αλλά και οι τρεις διαμένουν στην Αθήνα.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=FQiD13uBQ1I[/embed]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ