Συνεχίζονται οι έρευνες αγνοούμενους, που σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχονται στους 12, μετά τη μεγάλη φωτιά στο πλοίο Euroferry Olympia που εξακολουθεί να φλέγεται στα ανοικτά της Κέρκυρας.

Όπως έγινε γνωστό από το Λιμενικό Σώμα, ο ένας από τους δύο διασωθέντες που απεγκλωβίστηκαν από το γκαράζ του πλοίου, ο οποίος δήλωνε αρχικά πως ήταν Τούρκος, είναι τελικά Αφγανός και δεν βρισκόταν στην επίσημη λίστα επιβατών.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι δύο αλλοδαποί οδηγοί είχαν ζητήσει βοήθεια από τις Αρχές για τον απεγκλωβισμό τους από το πλοίο, αλλά εντοπίσθηκε μόνον ο ένας οδηγός.

Έως τώρα από την όλη επιχείρηση έχουν διασωθεί διακόσια εβδομήντα οκτώ (278) άτομα, ενώ άλλα 12 άτομα φέρονται τελικά ως αγνοούμενοι μεταξύ των οποίων και τρεις Έλληνες υπήκοοι.

Όπως έγινε γνωστό, ο 65χρονος Βούλγαρος οδηγός φορτηγού που απεγκλωβίστηκε αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα, και οι γιατροί αναγκάστηκαν να προχωρήσουν στη διασωλήνωσή του, ενώ ο αφγανικής καταγωγής διασωθείς είναι καλά στην υγεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ