Με βαριοπούλες επιτέθηκαν τα ξημερώματα μέλη του Ρουβίκωνα στο κατάστημα σούπερ μάρκετ στο Ίλιον της Αττικής, με αφορμή τη σύλληψη ηλικιωμένης που έκλεψε τρόφιμα επειδή ήθελε να κάνει το τραπέζι στην οικογένειά της και δεν είχε χρήματα και τη μη απόσυρση της μήνυσης που υπεβλήθη εναντίον της από την εταιρία.

«Γυαλιά καρφιά» έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα την είσοδο του Lidl στο Ίλιον με αφορμή το περιστατικό κλοπής στο συγκεκριμένο κατάστημα με δράστη 70χρονη.

Λίγο μετά τις 3:30, μέλη της αναρχικής ομάδας έφτασαν στο κατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Νικολάου, και με βαριοπούλες έσπασαν την κεντρική είσοδο ενώ προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε όλη τη γυάλινη πρόσοψη του κτιρίου.

Ο λόγος της επίθεσης στο σούπερ μάρκετ είναι η μήνυση που υπέβαλε η εταιρεία στην ηλικιωμένη, η οποία το περασμένο Σάββατο έκλεψε κρέας και τυρί από τα ράφια προκειμένου να κάνει το τραπέζι στα παιδιά της ,καθώς η οικογένεια βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση.

3>Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα σχετικά με την επίθεση

Πριν μερικές ώρες μια ηλικιωμένη γυναίκα μπήκε σε ένα supermarket της γνωστής πολυεθνικής Lidl και πήρε τρόφιμα που δεν είχε να πληρώσει.

Η γυναίκα έγινε αντιληπτή από το προσωπικό, την σταμάτησαν και κάλεσαν την αστυνομία.

Τόσο οι υπόλοιποι πελάτες αλλά ακόμη και οι μπάτσοι(!) που έφτασαν, ζήτησαν επανειλημμένα από τον υπεύθυνο του καταστήματος να μην προχωρήσει σε μήνυση εναντίον της γυναίκας. Αυτός επικαλούμενος τις οδηγίες που έχει και την πολιτική της εταιρίας για τέτοια περιστατικά, προχώρησε τις διαδικασίες της μήνυσης παρά τις αντιδράσεις. Η ηλικιωμένη συνελήφθη.

Ξεπερνώντας την οργή που προκαλεί το γεγονός αυτό καθαυτό, έχουμε να πούμε δυο λόγια με αποδέκτη τον λαό.

Η γυναίκα που πήρε τα τρόφιμα έκανε αυτό που από ότι φαίνεται σύντομα θα χρειαστεί να κάνουν πολλοί της τάξης μας που παρά τους κόπους και την δουλειά μιας ζωής, βρίσκονται, στην δύση της ζωής τους σε αδυναμία να επιβιώσουν.

Δείτε το βίντεο από την επίθεση ΕΔΩ