Για 5 ολόκληρα χρόνια προσπαθούσαν οι αξιωματικοί των ανθρωποκτονιών κατάφεραν να εξιχνιάσουν την εξαφάνιση - δολοφονία ενός 7χρονου αγοριού, του Αντρέα.

strong>

Σήμερα το πρωί, Σάββατο 12 Φεβρουαρίου, συνελήφθη η Ελληνίδα μητέρα του αγοριού και ο Πολωνός σύντροφός της, οι οποίοι ομολόγησαν την πράξη τους και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

strong>

ι λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας προκαλούν σοκ, καθώς ο σύντροφος της μητέρας είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα του παιδιού μέσα σε μία εργαλειοθήκη και κυκλοφορούσε πάντα με αυτή, για να μην μπορέσουν οι αστυνομικοί να εντοπίσουν το πτώμα.

Μια άγρια δολοφονία, ενός 7χρονου παιδιού αποκαλύπτει πως πίσω από τον τραγικό θάνατό του κρύβεται πολυετής κακοποίηση από το σύντροφό της μητέρας του, ο οποίος περιέγραψε στους αστυνομικούς πως έβαζε συχνά τον 7χρονο τιμωρία και ότι τον ξυλοκοπούσε και το βασάνιζε, γιατί όπως ισχυρίστηκε είχε «άσχημη συμπεριφορά».

Την ημέρα ημέρα της δολοφονίας,  ο σύντροφος της μητέρας του Ανδρέα τον έβαλε για μία ακόμα φορά τιμωρία όρθιο και νηστικό, αλλά το παιδί αντέδρασε. Τότε εκείνος έκλεισε το στόμα του παιδιού με μία μονωτική ταινία και το υποχρέωσε να παραμείνει όρθιο σε μία γωνία του σπιτιού. Όπως ισχυρίζεται ο δράστης, όταν αργότερα πήγαν να δουν σε τι κατάσταση είναι το παιδί εκείνο δεν ανέπνεε. Η μητέρα του παιδιού ήταν μπροστά σε όλο το σκηνικό της δολοφονίας και δεν έκανε τίποτα, για να σταματήσει το σύντροφό της από αυτή τη δολοφονική του ενέργεια.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις δεν έχουν τέλος, αφού το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν, ήταν πώς θα κρύψουν το πτώμα του μικρού παιδιού. Το τοποθέτησαν και το έκρυψαν σε μία γωνία στη σοφίτα του σπιτιού, την οποία έκλεισαν με σανίδες. Σε όλους τους γνωστούς και τους φίλους είπαν, ότι το παιδί το είχε πάρει ο πατέρας του που είναι πολωνός και έφυγαν για την Πολωνία. Οι ανατριχιαστικές όμως αποκαλύψεις έχουν και συνέχεια καθώς όταν το ζευγάρι εγκατέλειψε το σπίτι που διέμενε έβαλαν το πτώμα του παιδιού μέσα σε ένα κουτί που έμοιαζε με εργαλειοθήκη και για όσο διάστημα περιπλανιόντουσαν άστεγοι στο δρόμο κουβαλούσαν μαζί τους και το κουτί με το πτώμα του παιδιού.

Η μητέρα του επτάχρονου και ο σύντροφός της εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Σε έρευνα που στο χώρο όπου διέμεναν εντοπίστηκε ακόμα ένα κουτί, το οποίο έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έρευνα.