Του κορονοϊού τα τραγελαφικά απίστευτα αυτή τη φορά στην Κοζάνη, όπου μια 62χρονη γυναίκα έκλεψε πέντε δόσεις εμβολίου της Pfizer από εμβολιαστικό κέντρο.

Η γυναίκα πήγε τη Δευτέρα (10/1) για να εμβολιαστεί στο Κέντρο Υγείας Σερβίων, όπου αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία του εμβολιασμού της, η νοσοκόμα υπηρεσίας της ζήτησε να παραμείνει στην αίθουσα αναμονής για 10 λεπτά για παρακολούθησε για πιθανές αντιδράσεις του οργανισμού της.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην αίθουσα αναμονής όμως, πήρε ένα φιαλίδιο εμβολίου και το έβαλε στην τσάντα της. Μία γιατρός αντιλήφθηκε την πράξη της και τη ρώτησε μήπως έχει πάρει ένα φιαλίδιο με πέντε δόσεις εμβολίου της Pfizer.

Η 62χρονη παραδέχτηκε αμέσως την πράξη της, ομολόγησε στη γιατρό ότι έκλεψε το φιαλίδιο για να το εξετάσει και να διαπιστώσει τι βάζουν στον οργανισμό της και το επέστρεψε χωρίς αντιρρήσεις.

?πως ήταν φυσικό ενημερώθηκε η αστυνομία, και η 62χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Σερβίων. Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε να αφεθεί ελεύθερη.