Εντονότατες αντιδράσεις και δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει η πρωτοχρονιάτικη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων στο Λυκαβηττό, με κεντρικό καλλιτέχνη τον Σάκη Ρουβά.

Το κόστος της εκδήλωσης αναμένεται να φτάσει τις 215.000 ευρώ και αυτό χωρίς την παρουσία κοινού, λόγω των υγειονομικών μέτρων κατά του κορονοϊού, ποσό που θεωρήθηκε υπέρογκο για τα 17 λεπτά εμφάνισης του καλλιτέχνη.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της αντίδρασης φαίνεται πως είναι δημιουργία ομάδας δυσαρέσκειας στο Twitter, η οποία καλεί σε «γιαούρτωμα» του δημοφιλή καλλιτέχνη και των διοργανωτών της εκδήλωσης, γεγονός που έχει δημιουργήσει προβληματισμό στους διοργανωτές, αλλά και την αστυνομία καθώς εκατοντάδες πολίτες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Η ομάδα δυσαρέσκειας του twitter περιγράφει την επερχόμενη δράση της ως κάλεσμα και πιο συγκεκριμένα γράφει: «Κάλεσμα σε γιαούρτωμα του Σάκη Κουβά και του επιτελείου καραγκιόζηδων, που του ανέθεσε την εκδήλωση με αμοιβή 215.000€ για 17 λεπτά (κι αυτό βασανιστικό είναι για τα αυτιά μας) την στιγμή, που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξαιτίας του Covid-19 και της οικονομικής κρίσης δεκαετίας».