Για την Πέμπτη 18/11 ορίστηκε η απολογία του Τρικαλινού αστυνομικού που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της τετράχρονης κόρης του. Ο αστυνομικός φέρεται να αρνείται κάθε κατηγορία.

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ζήτησε και έλαβε ο Τρικαλινός αστυνομικός, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος της μόλις 4 ετών κόρης του.

Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται.

Πιο συγκεκριμένα ο δικηγόρος του φερόμενο ως δράστη αστυνομικού, κ. Γιώργος Παναγιώτου, με δηλώσεις του ανέφερε ότι ο πελάτης του “απορρίπτει κάθε κατηγορία από αυτές που του αποδίδονται, πολύ δε περισσότερο δε αυτές τις απεχθείς πράξεις για τις οποίες γίνονται αναφορές”.

Ο ίδιος αφήνει αιχμές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, καθώς όπως ανέφερε "εμείς από την πλευρά μας μόλις αποκτήσαμε πρόσβαση στη δικογραφία, η οποία ωστόσο έχει ήδη διαρρεύσει, προς μεγάλη μας έκπληξη, στα ΜΜΕ παραδίδοντας τον πελάτη μας βορά στο πλήθος. Θα ακολουθήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα απαντήσουμε τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν από την υπόθεση".

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛΑΣ:

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη αστυνομικός δυνάμει εντάλματος για παράβαση των άρθρων 339 «αποπλάνηση παιδιών» και 345 «γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών» του Ποινικού Κώδικα.