Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό του influencer Τάσου Ξιαρχό, ο οποίος εξαφανίστηκε και από την ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, λίγες ώρες αφότου είχε μεταφερθεί εκεί για ψυχιατρική εκτίμηση, κατόπιν εντολής του  εισαγγελέα.

Να υπενθυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί απόπειρα αυτοκτονίας, σύμφωνα με δικές του αναφορές κατά τη μεταφορά του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας (01/11).

Ο νεαρός νεαρός χορογράφος την Κυριακή 31 Οκτωβρίου έκανε body shaming σε μία κοπέλα στο Istagram, σχολιάζοντα ειρωνικά τη ριγέ μπλούζα που φορούσε, η οποία κατά τη γνώμη του δεν ταίριαζε με τα κιλά της.

Ωστόσο προκλήθηκε σάλος στα στα social media, με τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν αρνητικά τον Τάσο Ξιαρχό και να τον κατηγορούν για bullying. Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν έντονα ήταν και πολλοί επώνυμοι, όπως η Δανάη Μπάρκα, η Καίτη Γαρμπή και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μετά το σάλο και τα δικαιολογημένα σχόλια που δέχτηκε, ο Τάσος Ξιαρχό επιχείρησε να απολογηθεί, αποδίδοντας τη βλακώδη πράξη του στον αυθορμητισμό του.