Στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί ο Τάσος Ξιαρχό, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και το θρίλερ που ακολούθησε για τον εντοπισμό του.

Να υπενθυμίσουμε ότι το μεσημέρι σήμανε συναγερμός στην αστυνομία μετά από την πληροφορία ότι ο Τάσος Ξιαρχό, ο οποίος βρέθηκε στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες μετά από απρεπή σχόλια για τα κιλά μιας άγνωστης κοπέλας, απειλούσε να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Τελικά, μετά από αρκετές ώρες και ενώ η οικογένειά του προσπαθούσε ανεπιτυχώς να επικοινωνήσει μαζί του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, προκειμένου να εξεταστεί, αφού σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Νωρίτερα, είχε δώσει σημάδια ζωής με βίντεο που δημοσίευσε, αλλά κατέβασε σχεδόν αμέσως, στο TikTok, στο οποίο καταφέρεται εναντίον όσων του άσκησαν κριτική για τα προσβλητικά του σχόλια εις βάρος μιας κοπέλα. Ωστόσο, έδειξε για ακόμα μια φορά αμετανόητος, αφού επιτέθηκε στην παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, κάνοντας λόγο για «χοντρή παρουσιάστρια».

https://tv.in.gr/uploads/20211101/195829_xiarxo_tik_tok_111.mp4?_=2

Λίγα λόγια για το story

? βράδυ της Κυριακής, o  Τάσος Ξιαρχό δημοσίευσε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο, στο οποίο ειρωνευόταν μία κοπέλα που καθόταν ακριβώς δίπλα του για τα κιλά της, αλλά και για το ρούχο που φορούσε, φροντίζοντας μάλιστα να δείχνει ξεκάθαρα και το πρόσωπό της στους χιλιάδες followers του.

ο θετικό της υπόθεσης είναι ότι οι followers του αντέδρασαν έντονα στην εν λόγω δημοσίευση, αποδοκιμάζοντας έντονα τη συμπεριφορά του, με αποτέλεσμα το νέο να διαδοθεί και το όνομά του να γίνει το πρώτο trend στο Twitter.