Ο γνωστός τραγουδιστής Πασχάλης Αρβανιτίδης συνελήφθη χθες από τις Αρχές, για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του από τον γενετιστή της γυναίκας που έφερε στον κόσμο το παιδί-στιγμιαίο λάθος του.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη στο σπίτι του στα νότια προάστια, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθώς είχε δοθεί εντολή για τη σύλληψή του μετά από μήνυση του γενετιστή, κ. Κωνσταντίνου Πάγκαλου για συκοφαντική δυσφήμιση και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου και δικάστηκε, ενώ αναφορικά με την υπόθεση ανέφερε στον ALPHA ότι πρόκειται για «αρχαίο πράγμα».

«Υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με τον γενετιστή, αρχαίο πράγμα δηλαδή» είπε χαρακτηριστικά.

Με απόφαση του Αρείου Πάγου το 2011, το παιδί της Ουρανίας Τουτουνζή είναι και επίσημα τέκνο του Πασχάλη Αρβανιτίδη, εφόσον ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα του τραγουδιστή, με το οποίο ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αναγνώρισε, κατόπιν εξετάσεως DNA, την πατρότητα του γιου της Ουρανίας Τουτουντζή.

Σύμφωνα με την απόφαση, η κ.Τουτουνζή γνωρίστηκε με τον Πασχάλη σε κέντρο που τραγουδούσε εκείνος και στη συνέχεια είχε ερωτική σχέση μαζί της. Οι συναντήσεις τους γίνονταν στο σπίτι της.

Και ενώ στην αρχή ο Πασχάλης είχε συμφωνήσει να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά το αγοράκι που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2005, στη συνέχεια αρνήθηκε κάθε ευθύνη και δεν προέβη στην αναγνώριση του παιδιού.

Ακολούθησε ένα διάστημα όπου ο Πασχάλης απέφευγε συστηματικά την κ. Τουτουντζή, με αποτέλεσμα εκείνη να υποβάλλει αγωγή σε βάρος του.