Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η νεκροτομή του Νίκου Τσουμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του, επιβεβαιώνοντας ότι πέθανε από πνιγμό, ενώ αποκλείστηκε η πιθανότητα του δευτέρου προσώπου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή επιβεβαιώνεται ότι ο 31χρονος είχε ασφυκτικό θάνατο και προήλθε από την περίδεση του τραχήλου με δεματικά καλωδίων, γνωστά ως tie wraps.

Η εμπλοκή άλλου προσώπου, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λήδα Κοβάτση, η οποία και πραγματοποίησε τη νεκροτομή, αποκλείστηκε κατηγορηματικά.

Η μαρτυρία για τα οικονομικά προβλήματα

Όσοι γνώριζαν τον 31χρονο ποδοσφαιριστή αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Ένας φίλος του ποδοσφαιριστή και πρώην γενικός αρχηγός του Άρη, Γρηγόρης Κάκαλης, μιλώντας στο Mega, αποκάλυψε όσα του ανέφερε ο Νίκος Τσουμάνης στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, την Παρασκευή. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ποδοσφαιριστής του είχε εκμυστηρευτεί ότι χρωστούσε χρήματα στον πατέρα της συντρόφου του, που το επόμενο διάστημα θα γινόταν και σύζυγός του.

«Μαύρη μέρα σήμερα. Είχαμε μία επαφή στις 17:30 την Παρασκευή. Κατά περιόδους μου ζητούσε κάποιες οικονομικές ενισχύσεις, του έδινα κάποια χρήματα, μου τα επέστρεφε. Την Παρασκευή μου έκανε ένα τηλέφωνο και μόλις είχα επιστρέψει από το νοσοκομείο. Του λέω «Νίκο, τι πρόβλημα έχουμε;».

«Γρηγόρη χρωστάω του πεθερού μου 24.000», μου απάντησε. Του λέω, «εντάξει θα το αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, αν είναι οικονομικό. Έχεις ένα αυτοκίνητο που η αξία του είναι στις 20.000 ευρώ, θα σε βοηθήσουμε… Αλλά πες μου τι νούμερο χρωστάς…». Δεν μου έδινε απάντηση», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Κάκαλης.