Τρομακτικές είναι οι λεπτομέρειες του σκηνικού φρίκης που έλαβε χώρα σε μικρή πόλη της Ιταλίας, όπου μια 44χρονη γυναίκα από την Ουγγαρία άφησε το κατακρεουργημένο πτώμα του γιου της στο ταμείο σούπερ μάρκετ και έστειλε φωτογραφία στον πατέρα του παιδιού.

Πραγματικά δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε η 44χρόνη, πρώην πρωταγωνίστρια σε ταινίες πορνό στο 2χρονο γιο της.

γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, συνελήφθη αφού φέρεται να άφησε το κατακρεουργημένο κορμάκι του μικρούλη πάνω σε πάγκο ταμείου μεγάλης αλυσίδας σούπερ μαρκετ.

Η 44χρονη, Καταλίν Έρζεμπετ Μπραντάκς από την Ουγγαρία, τέθηκε υπό κράτηση αφού κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του γιου της Άλεξ Γιουχάζ.

Η γυναίκα έφτασε στο σούπερ μάρκετ στη μικρή πόλη Citta della Pieve στην κεντρική ιταλική περιοχή Ούμπρια την Παρασκευή, 1η Οκτωβρίου, το απόγευμα και αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν μια γυναίκα να ουρλιάζει επειδή είδε τη δράστιδα να τοποθετεί το ματωμένο σώμα του γιου της πάνω σε ένα ταμείο.

Το άτυχο αγοράκι έφερε εννέα τραύματα από μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματός του, το στήθος και το λαιμό.

μητέρα του συνελήφθη από την αστυνομία και στην τσάντα της βρέθηκε το μαχαίρι.

Λίγο αργότερα βρέθηκαν το τρυπημένο και ματωμένο μπλουζάκι του μικρού και το φούτερ της γυναίκας σε κοντινό κτήριο.

Η πιθανή αιτία _ αν υπάρχουν λογικές αιτίες _για το αποτρόπαιο έγκλημα

ύμφωνα με  πλάνα από κάμερες ασφαλείας που ανέλυσε η αστυνομία, ο μοναδικός ύποπτος για την ανούσια αυτή πράξη είναι η ίδια η μητέρα, κατά πως φαίνεται το κίνητρο του εγκλήματος ήταν η επιθυμία της μητέρας να εκδικηθεί τον πατέρα του παιδιού, με τον οποίο είχε χωρίσει πρόσφατα και βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού τους.

Ο πατέρας, ο οποίος σήμερα ζει στην Ουγγαρία, ειδοποίησε τις αρχές αφού έλαβε μια φωτογραφία του νεκρού γιου του μέσω WhatsApp. Οι αρχές αναφέρουν ότι η μητέρα  έστειλε φωτογραφία του άψυχου σώματος του παιδιού, λίγο πριν μπει στο σούπερ μάρκετ.