Τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, στις 4 το απόγευμα στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου θα γίνει η κηδεία του Mad Clip, κατά κόσμον Πήτερ Αναστασόπουλου, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής της τραπ μουσικής σκηνής έχασε τον έλεγχο της Porsche που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει με το όχημά του σε μια κολόνα.

Ο μουσικός επέστρεφε από τον γάμο της μάνατζέρ του στα νότια προάστια, όταν το αυτοκίνητό του προσέκρουσε διαδοχικά σε κολόνα και μετά σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. Αμέσως, μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και έπειτα στον Ευαγγελισμό, όπου και εξέπνευσε.

Σε εξέλιξη βρίσκονται, πάντως, οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τα πραγματικά αίτια του τραγικού δυστυχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος πιθανότατα «πειράξει» κάποιο από τα συστήματα ασφάλειας του αυτοκινήτου.

Όπως αναφέρει το nassosblog επικαλούμενο πηγές του, από ορισμένες καταθέσεις φίλων του Mad Clip, που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, προκύπτει ότι ο 34χρονος μουσικός συνήθιζε να απενεργοποιεί το αντισπίν.

Το αντισπίν είναι ένα σύστημα που συναντάται σε πολυτελή αυτοκίνητα με πολύ μεγάλη ιπποδύναμη, το οποίο κρίνεται αναγκαίο για την αποτροπή του σπινιαρίσματος των τροχών. Ένα τέτοιο ήταν και το αυτοκίνητο του Mad Clip, με το πίσω σύστημα στην κίνησή του να χρειάζεται αρκετές φορές το αντισπίν για να μη «διπλώσει» και εκτραπεί από την πορεία του.

ι πληροφορίες αυτές εξετάζονται χωρίς να είναι ακόμα γνωστό αν τη μοιραία νύχτα ο τράπερ είχε απενεργοποιήσει το σύστημα αυτό.