Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, η καταγγελία μιας μητέρας ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της ασέλγησε στον 9χρονο γιο τους μέσα στο σπίτι τους.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα του παιδιού, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», με το 39χρονο έχει χωρίσει εδώ και οκτώ χρόνια, αλλά τον φιλοξενούσε στο σπίτι της στη Χαλκίδα το τελευταίο διάστημα, επειδή είναι τοξικομανής και δεν είχε πού να μείνει.

"Εκείνη την ημέρα εγώ έλειπα", είπε η μητέρα του παιδιού. "Η μητέρα μου ήταν έξω στην αυλή και ο πρώην σύζυγός μου έβαλε το παιδί στο δωμάτιο και καλά για να παίξουν. Εκεί είχε την ευκαιρία να ασελγήσει πάνω του".

Όπως είπε η μητέρα, το αγοράκι περιέγραψε στη γιαγιά του όσα διαδραματίστηκαν στο δωμάτιο και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο πατέρας του δεν δίστασε να το απειλήσει.

«Αν δεν κάτσεις, θα σε πετάξω από το μπαλκόνι» φέρεται να του είπε.
Το παιδί βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή και παιδοψυχολόγο.

Το χρονικό του εφιάλτη
Την Τετάρτη, η μητέρα του 9χρονου πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι ο πρώην σύζυγός της ασέλγησε στο παιδί τους το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας φέρεται να είπε στο παιδί να πάνε στο παιδικό δωμάτιο για να παίξουν, ενώ η γιαγιά του άπλωνε τα ρούχα στην αυλή. Ο 9χρονος τον ακολούθησε και εκεί φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης από τον 39χρονο πατέρα του.

Σε βάρος του 39χρονου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.