Έρευνα διεξάγει η ΕΛ.ΑΣ. μετά την άγρια επίθεση σε βάρος ενός 12χρονου μαθητή στον Πειραιά, καθώς η μητέρα του αγοριού να καταγγέλει το περιστατικό.

 
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά το σχόλασμα των μαθητών του Γυμνασίου στον Πειραιά το μεσημέρι της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου.

Η μητέρα προχώρησε σε καταγγελία στην Ασφάλεια την επόμενη ημέρα, δίνοντας μάλιστα και ένα βίντεο στους αστυνομικούς. Το βίντεο είναι λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχθηκε ο 12χρονος γιος της και σε αυτό φαίνονται παιδιά να είναι από πάνω του, με κάποια να φωνάζουν και να πραγματοποιούν κακοποιητική συμπεριφορά εναντίον του.

 
Σήμερα το πρωί (26/09), άνδρες της Ασφάλειας βρέθηκαν στο σχολείο προκειμένου να συλλέξουν επιπλέον στοιχεία από μαθητές, καθηγητές αλλά και γονείς, οι οποίοι δηλώνουν ανάστατοι από το περιστατικό.

 
Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, πρόκειται να εκδοθεί σχετική ανακοίνωση, μετά από ενημέρωση που θα υπάρξει από την Αστυνομία αλλά και τους διευθυντές του σχολείου.