Την κτιριακή υποδομή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση επισκέφθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος “Διοίκηση Ολικής Ποιότητας – Διαχείριση Αλλαγών ” οι μεταπτυχιακοί  φοιτητές της κατεύθυνσης  “Διοικητική Επιστήμη και Δημόσιο Μάνατζμεντ” του ΠΜΣ Νομική και Διοικητική Επιστήμη του τμήματος Δημόσιας Διοίκησής του  Παντείου Πανεπιστήμιου συνοδευόμενοι από τον εισηγητή  Δρ. Αναστάσιο Λυμπερίου.

Τους μεταπτυχιακούς φοιτητές υποδέχτηκαν  στελέχη του Ιδρύματος όπου και παρουσίασαν τη δομή, τη λειτουργία και το σύστημα διαχείρισης ποιότητας του οργανισμού.

Οι φοιτητές είχαν τη δυνατότητα   να γνωρίσουν επίσης τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις της Στέγης, την αποστολή του Ιδρύματος που έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο και παράλληλα να έρθουν σε επαφή με τη δραστηριότητα και την ανάπτυξη που έχει επιτύχει στους τομείς δραστηριότητάς του: Πολιτισμός, Εκπαίδευση και Υγεία.

Το Ίδρυμα Ωνάση συμβάλει σημαντικά ώστε η κοινωνία μας να γίνεται καλύτερη μέσω των συνεργειών, της συνεννόησης και της αλληλεγγύης με τεράστιο αποτύπωμα και προσφορά στη χώρα μας.

Οι φοιτητές του ΠΜΣ  ευχαρίστησαν θερμά τη Στέγη και τα στελέχη του ιδρύματος για τη άψογη φιλοξενία τους.